Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

 

Site-ul www.papetaria. ro apartine firmei Telegraf Print SRL. Firma TELEGRAF PRINT SRL este infiitata in anul 1992 si se ocupa cu importul si distributia de produse de papetarie, birotica, rechizite scolare si materiale de intretinere si curatenie.
Sediul social: str. Popa Stoica Farcas nr. 13, sector 3, Bucuresti, cod postal 031451
C.U.I.: RO 3009705; 
Nr. inregistrare registrul Comertului: J40/28376/1992
Cont: RO63 RNCB 0075 0352 2976 0001
Banca: B.C.R. Sector 4
Program de lucru:
www.papetaria.ro este deschis non stop, mai putin in perioda sarbatorilor legale.
Comenzile se preiau zilnic intre orele 8.00-17.00, iar livrarile se fac a doaua zi, de luni pana vineri, pana in ora 17.00. 
Detalii despre comanda , plata si livrare
Valoarea minima de comanda: 50 lei cu TVA inclus.
Politica de livrare a produselor:
Livrari gratuite pentru Bucuresti pentru valori de 120 lei TVA inclus, iar pentru provincie pentru valori de 200 RON cu TVA inclus.
Produsele se pot ridica de la sediul firmei pentru valori mai mici de 100 lei cu TVA inclus sau se pot trimite prin curierat cu plata transportului la beneficiar.
Pentru provincie valoarea transportului pentru comenzi sub 200 RON cu TVA este de 20 lei. In valoarea de 200 lei nu intra hartia de copiator, daca aceasta reprezinta mai mult de 80% din valoarea comenzii. Aceasta pot fi livrata dar cu costurile de transport platite de catre destinatar. Modalitati de plata: numerar la livrare, ramburs, cont colector, BO/CEC sau Op.Mai multe informatii: 021 327 75 14. 
Plata produselor comandate se pote face prin:
ramburs cu numerar la livrare, cu ordin de plata prin banca pe baza de factura proforma, cu card on-line sau cu card bancar prin POS daca plata se face le sediul firmei noastre.
In cazul platii prin ordin de plata, se transmite clientului factura proforma, aceasta o achita si dupa ce este facuta dovada platii se face si livrarea produselor comandate. 

Specificatii Legale.
Societatea noastra emite facturi fiscale, chitante, bonuri fiscale, inclusiv cu includerea Ro-ului pe bon fiscal ( la cerere), pentru toate comenzile emise catre persoane fizice sau juridice.

Politica de confidentialitate
Ca urmare a interesului tau de a cumpara produse de pe site-ul nostru, suntem pusi in situatia de a iti cere informatii despre tine. Scopul Politicii noastre de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. trebuie sa stii in primul rand ca nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Nu oferim informatii unor alte parti fara acordul tau prealabil.  Depunem toate eforturile ca sa  stocam in siguranta datele tale personale si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Nu luam decizii automate, inclusiv crearea de profiluri cu impact semnificativ asupra ta. 

Mai multe detalii despre politica de confidentialitate gasesti in testimonialul Confidentialitate din site-ul nostru
Siguranta datelor

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de TELEGRAF PRINT SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa TELEGRAF PRINT SRL

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre TELEGRAF PRINT SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. TELEGRAF PRINT SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

TELEGRAF PRINT SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.