Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Cum livram?


Livrari gratuite pentru Bucuresti pentru valori de 120 lei TVA inclus, iar pentru provincie pentru valori de 200 RON cu TVA inclus.
Produsele se pot ridica de la sediul firmei pentru valori mai mici de 120 lei cu TVA inclus sau se pot trimite prin curierat cu plata transportului la beneficiar.
Valoarea minima de comanda: 50 lei cu TVA inclus.
Termenul de livrare este de max 1-2 zile de la data comenzii.

Pentru provincie valoarea transportului pentru comenzi sub 200 RON cu TVA este de 20 lei. In valoarea de 200 lei nu intra hartia de copiator, daca aceasta reprezinta mai mult de 80% din valoarea comenzii. Aceasta pot fi livrata dar cu costurile de transport platite de catre destinatar. Modalitati de plata: numerar la livrare, ramburs, cont colector, BO/CEC sau Op.Mai multe informatii: 021 327 75 14.Politica de retur. Firma de curierat agreata: Bookurier GLS. Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Pentru returnare, nu se accepta produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi sau produsele care au ambalajul original rupt sau desfacut, de asemenea nu se pot returna produse care prezinta urme de utilizare.

Cumparatorul poate sa isi exercite dreptul de retragere prin orice mijloc de comunicare (e-mail, fax). Rambursarea sumelor, inclusiv costurile de returnare, platite de cumparator, se va face in maxim 14 zile de la informarea retragerii. Cumparatorul are obligatia de a suporta cheltuielile de retur. Daca produsul receptionat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile prezentate pe site sau prezinta defect, cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru a fi inlocuit cu un alt produs sau poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta. Daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre S.C. TELEGRAF PRINT S.R.L.Daca un anumit produs nu poate fi inlocuit cu un altul de catre S.C. TELEGRAF PRINT S.R.L.,atunci vi se va restitui contravaloarea acestuia. S.C. TELEGRAF PRINT S.R.L. va innapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data la care produsul a ajuns in posesia sa.In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne contactati!