Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Cum cumperi


Pentu a putea efectua cumparaturi de pe site-ul "http://www.papetaria.ro">, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Puteti naviga si plasa comanda dvs fara autentificare prealabila.

2. Pentru a putea cumpara un produs trebuie sa il cautati la categoria din care face parte sau prin butonul de cautare avansata din dreapta sus, pe lupa.

3. In momentul in care ati gasit produsul cautat faceti click fie pe imaginea produsului fie pe imaginea cu cosul aflata in dreapta sub pretul produsului.

4. In imaginea nou creata completati cantitatea dorita dupa care dati click pe butonul de jos " Aplica modificarile! ".

5. Daca doriti sa continuati cumpararea dati click pe butonul " Continuati cumparaturile" si veti fi reintors in pagina principala de unde incepeti si cautati urmatorul produs dorit.

6. Daca insa nu doriti sa mai cumparati dati click pe butonul "Comanda ferma" si se va deschide o fereastra in care este centralizata comanda dvs si unde apar produsele comandate, preturile unitare si valoarea totala a comenzii. Daca totul este in regula dati click pe butonul "Trimit comanda". Atentie ! Trebuie sa bifati cerinta " declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile" pentru ca sa poata fi expediata comanda dvs.

7. Nu se accepta comenzi sub 50 ron cu TVA. Daca aveti o comanda sub aceasta valoare magazinul nu o va procesa.

8. Dupa trimiterea comenzii veti primi un email de confirmare a acesteia si a conditiilor de plata si livrare din partea magazinului on line . Pentru o si mai mare operativitate puteti lansa comanda direct pe adresa de email: telegraf@papetaria.ro
9. Plata se poate face: cu numerar la livrare ( ramburs) cu cardul sau cu OP pe baza facturii emise de catre magazin.
Pentru platile prin cont bancar acestea se pot face in contul nostru:
    Cont Bancar: RO63 RNCB 0075 0352 2976 0001
    Banca: BCR Sector 4
10. Produsele prezentate in cadrul acestui site beneficiaza de garantiile de calitate asumate de catre producatori.
11. Produsele sunt disponibile in functie de stocuri.
12. Preturile din site pot varia in functie de modificarile in preturile de achizitie de la furnizori.
13. Orice problema litigioasa daca nu se poate rezolva pe cale amiabila va fi solutionata la tribunalul de pe raza sectorului 3 Bucuresti, unde firma TELEGRAF PRINT isi are sediul social.