IMPORTANT! Pentru a imbunatati relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Daca esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cum cumperi


Pentu a putea efectua cumparaturi de pe site-ul "http://www.papetaria.ro">www.papetaria.ro, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Puteti naviga si plasa comanda dvs fara autentificare prealabila.

2. Pentru a putea cumpara un produs trebuie sa il cautati la categoria din care face parte sau prin butonul de cautare avansata din dreapta sus, pe lupa.

3. In momentul in care ati gasit produsul cautat faceti click fie pe imaginea produsului fie pe imaginea cu cosul aflata in dreapta sub pretul produsului.

4. In imaginea nou creata completati cantitatea dorita dupa care dati click pe butonul de jos " Aplica modificarile! ".

5. Daca doriti sa continuati cumpararea dati click pe butonul " Continuati cumparaturile" si veti fi reintors in pagina principala de unde incepeti si cautati urmatorul produs dorit.

6. Daca insa nu doriti sa mai cumparati dati click pe butonul "Comanda ferma" si se va deschide o fereastra in care este centralizata comanda dvs si unde apar produsele comandate, preturile unitare si valoarea totala a comenzii. Daca totul este in regula dati click pe butonul "Trimit comanda". Atentie ! Trebuie sa bifati cerinta " declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile" pentru ca sa poata fi expediata comanda dvs.

7. Nu se accepta comenzi sub 50 ron cu TVA. Daca aveti o comanda sub aceasta valoare magazinul nu o va procesa.

8. Dupa trimiterea comenzii veti primi un email de confirmare a acesteia si a conditiilor de plata si livrare din partea magazinului on line . Pentru o si mai mare operativitate puteti lansa comanda direct pe adresa de email: telegraf@papetaria.ro