Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Servetele antibacteriene 50/set 99,9% SANO

Cod : 7290102993161

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

16,00 RON / buc
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 8:00-17.00
Comanda minima: 50 lei.
Livrare gratuita Bucuresti: 120 lei
Livrare gratuita Provincie: 200 lei

in stoc

 
Șervețele Umede Dezinfectante pentru Suprafețe
• Omoră 99.9% din Bacterii È™i Virusuri*
• Curăță È™i oferă strălucire
• Potrivite pentru suprafeÈ›e din bucătărie, baie È™i camera de zi.
• Ajută la menÈ›inerea igienei casei • Curăță cu uÈ™urință È™i oferă strălucire • Potrivite pentru o gamă variată de suprafeÈ›e: marmură, ceramică, plastic, sticlă etc. • Potrivite pentru suprafeÈ›e din bucătărie, baie È™i camera de zi.
 
Omoară 99.9% din bacterii și virusuri anvelopate*
*Acest produs a fost testat într-un laborator acreditat È™i este eficient pentru eliminarea virusurilor anvelopate (BS EN 14476) precum: Virusul gripal, Coronavirusurile, Virusul hepatitei C, Virusul hepatitei B, Herpesviridae. Produsul este eficient pentru eliminarea bacteriilor precum E.coli, S.aureus, P.aeruginosa, E. hirae (BS EN 1276). Omoară 99,9% din bacterii È™i virusuri. EficienÈ›a produsului poate scădea la utilizarea pe suprafeÈ›e poroase (lemn vopsit, pereÈ›i etc.). Domeniu de utilizare: Dezinfectante È™i algicide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni È™i animale. Aria de aplicare: DezinfecÈ›ia suprafeÈ›elor, cu excepÈ›ia utilizării în unități sanitare. Categoria de utilizatori: populaÈ›ie. InstrucÈ›iuni de utilizare: Se dezlipeÈ™te uÈ™or sigiliul È™i se extrage un È™erveÈ›el. ÎnchideÈ›i pachetul după folosire pentru a evita uscarea È™erveÈ›elelor. Pentru dezinfectare, È™tergeÈ›i suprafeÈ›ele cu un È™erveÈ›el È™i aÈ™teptaÈ›i să se usuce timp de 1 minut. TestaÈ›i întotdeauna într-o zonă ascunsă înainte de utilizare. Nu aruncaÈ›i È™erveÈ›elele în vasul de toaletă.
ATENȚIE: Nu utilizați pentru curățarea pielii sau a animalelor de companie. Nu utilizați direct pe alimente. A se păstra la rece. A se proteja de lumina solară.
Fără comentarii pentru acest produs