Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Marker permanent cu 2 Capete Colorate 36 Buc/Set

Cod : M6113-36

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

90,00 RON / set
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 8:00-17.00
Comanda minima: 50 lei.
Livrare gratuita Bucuresti: 120 lei
Livrare gratuita Provincie: 200 lei

in stoc

 

- Setul conține 36 markere, cu cerneala alcoolica diferit colorata, ambalate in cutie de plastic transparent, prevazuta cu maner.

- Culori: galben, galben lamaie, verde oliv, verde deschis, turcoaz, verde galbui, verde cenusiu, verde inchis, bleu, bleu gri, albastru deschis, albastru verzui, bleumarin, albastru purpuriu, portocaliu, portcaliu aprins, roz, rosu, violet, carmin, mov, bej, crem, maro, castaniu, ciocolatiu, alb murdar, alb de aluminiu, alb de in, gri, plumburiu, gri fum, gri otel, ardeziu, gri elefant, negru.

- Markerele au 2 varfuri cu doua latimi de scriere diferite: 2 mm si 6 mm. La un capat este un varf mai subtire, rotund, de tip Fine, iar la cealalt capat  este un varf mai lat, tesit, de tipul Broad.

Fără comentarii pentru acest produs