Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Detergent ANTI KALK pentru masina de spalat 500 ml SANO

Cod : TP2111

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

13,00 RON / pet
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 8:00-17.00
Comanda minima: 50 lei.
Livrare gratuita Bucuresti: 120 lei
Livrare gratuita Provincie: 200 lei

in stoc

 

Curata si reinnoieste masina de spalat.
Indeparteaza in intregime depunerile de calcar acumulate pe elementele de incalzire, articulatii, cuva, conducte, componente din plastic, cauciuc.

Folosit lunar, produsul asigura o intretinere periodica si economica a masinii de spalat, ii prelungeste durata de viata, imbunatateste procesul spalarii si previne coroziunea. Produsul nu se foloseste alaturi de rufe si nu este un aditiv de curatare a acestora. Instructiuni: Inainte de utilizare cititi cu atentie eticheta. Deschideti cu grija capacul de siguranta. Turnati intreg continutul sticlei in cuva goala a masinii de spalat. Activati cel mai scurt ciclu de spalare. Nu este necesara o clatire ulterioara. Masina de spalat poate fi folosita imediat dupa ce procedeul de spalare s-a terminat. Necomestibil. Contine acid fosforic. Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Purtati manusi de protectie si echipament de protectie a ochilor. Spalati-va bine mainile dupa utilizare. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. In caz de inghitire, clatiti gura. Nu provocati voma. In caz de contact cu pielea sau parul, scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa. A se proteja de lumina solara. A se utiliza, de preferinta, pana la data inscriptionata pe ambalaj.

Fără comentarii pentru acest produs