Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Carton SRA3 250 g/mp Color Copy alb 125 coli/top

Cod : TP3850

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

115,00 RON / buc
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 8:00-17.00
Comanda minima: 50 lei.
Livrare gratuita Bucuresti: 120 lei
Livrare gratuita Provincie: 200 lei

in stoc

 
Caracteristici hartie SRA3 MONDI Color Copy, 250 g/mp.
Compatibilitate: Imprimante laser color
Ambalare: 125 coli/top
Gramaj: 250 g/mp
Format: SRA3, 450 x 320 mm
Color Copy, hartia speciala pentru sistemele laser color digitale, garanteaza fidelitatea cu originalul, redarea stralucitoare a culorilor si rezultate perfecte la tiparire.
• Materiale tiparite extrem de clare si tratarea speciala a suprafetelor pentru redarea stralucitoare a culorilor
• Formare de prima clasa a colilor pentru transferarea uniforma a tonerului
• Proprietati bune de rulare, chiar si in aparatele de mare productivitate; coli perfect plane
• Protectie optima a aparatelor
• Rezistenta la caldura; fara toxicitate; rezistenta la imbatranire conform ISO 9706; realizata in conditii de protectie a mediului
• Ambalaj transparent cu posibilitate de reinchidere.

Hartia este certificata PEFC. Aceasta hartie A4 pentru imprimanta este 100% certificata PEFC. Certificarea PEFC atesta ca hartia este fabricata din materiale provenite din paduri exploatate respectand normele de protectie a mediului, sociale si de etica.Hartie MONDI Color Copy, este o hartie green. Produsele din gama "Green Range" (de genul hartie imprimanta, hartie maestro, hartie bio top) fabricate de Mondi sunt certificate PSC sau PEFC.Produsele care poarta aceasta eticheta "ecolabel"(asa cum este cazul si Hartiei A4 pentru imprimanta de la MONDI) au un impact mai redus asupra mediului inconjurator. Eticheta este data de Uniunea Europeana doar produselor care intrunesc anumite standarde. Se incurajeaza totodata si reciclarea hartiei dupa folosire.

Hartie dublu calandrata, cu aspect mat, de un alb stralucitorAplicatii: brosuri, cataloage, fluturasi, buletine de informare, coperti, prospecte, manuale, fotografii, invitatii, felicitari etc.
Alegeti cantitatea dorita si comandati rapid hartie SRA3 MONDI Colory Copy 250 g/mp de la papetaria.ro! Livrare prompta direct la dumneavoastra la sediu sau acasa!
format
SRA3

densitate
250 g/mp

nr pagini
125

suprafata
standard

Fără comentarii pentru acest produs