Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Hartie A4 Roz Flamingo 500 coli IQ

Cod : TP4945

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

50,00 RON / top
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 8:00-17.00
Comanda minima: 50 lei.
Livrare gratuita Bucuresti: 120 lei
Livrare gratuita Provincie: 200 lei

in stoc

 
Hartie colorata A4 MONDI IQ Color se remarca prin calitate, este fabricata din lemn din paduri exploatate responsabil.
Gramaj: 80 g/mp.
Ambalare: 500 coli/top.
IQ poseda o fidelitate ridicata de redare a luminii si o stabilitate ridicata a culorii, fiind destinata in primul rand imprimantelor laser, imprimantelor cu jet de cerneala si copiatoarelor. IQ color se distinge prin proprietatile de rulare deosebite pe toate imprimantele de birou. Redare uniforma a culorilor• Coloranti netoxici• Proprietati excelente de rulare
Caracteristici hartie colorata A4 MONDI IQ Color
Hartie A4 IQ Color este certificata FCS. Certificarea FSC evidentiaza faptul ca hartia este fabricata din materiale provenite din paduri exploatate respectand normele de protectie a mediului, normele sociale si de etica.
Hartie MONDI Color Copy, A4 - ecolabel
Produsele cu eticheta Ecolabel au un impact mai redus asupra mediului. Eticheta este conferita de Uniunea Europeana doar acelor produse care intrunesc anumite standarde, incurajandu-se reciclarea hartiei dupa utilizare.
Aplicatii: rapoarte, manuale, documente diferenţiate pe tipuri/perioade/departamente, mailing-uri, invitatii, chestionare, anunturi, quilling, origami, activitati hobby, handmade.

Puteti cumpara acest produs si de la magazinul nostru Pink Center, situat in Bucuresti, str. Popa Stoica Farcas nr. 13.
Comandati acest produs de la www.papetaria.ro si veti avea livrare in toata tara.
Culoarea
roz

format
A4

densitate
80 g/mp

Fără comentarii pentru acest produs