Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Dezinfectant Dettol pentru curatari multiple 500 ml

Cod : BO004

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

18,00 RON / buc
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 8:00-17.00
Comanda minima: 50 lei.
Livrare gratuita Bucuresti: 120 lei
Livrare gratuita Provincie: 200 lei

in stoc

 

Spray multifunctional Dettol Trigger Power & Fresh, Sparkling Lemon & Lime Burst, 500 ml

Pulverizator dezinfectant pentru suprafete Dettol Power & Fresh Sparkling Lemon & Lime 500 ml
Curatare eficienta, miros proaspat.
Prin utilizarea produsului multifunctional Dettol Power & Fresh Sparkling Lemon & Lime Burst ajutati la mentinerea sanatatii dvs., prin curatarea si dezinfectarea suprafetelor de uz casnic. Produsul curata in profunzime depunerile dure de murdarie de zi cu zi (grasime, resturi alimentare arse, murdarie din baie). Omoara 99,9% dintre bacterii, cum ar fi E.Coli si indeparteaza virusurile, cum ar fi virusul gripal, lasand o aroma proaspata.
ADECVAT PENTRU:

- Suprafete din bucatarie;
- Suprafata gurii de scurgere;
- Cabine de dus;
- Plite de aragaz;
- Cosuri de gunoi;
- Cazi de baie & robinete;
- Chiuvete;
- Podele;
- Vasul de toaleta (WC).
Utilizati in siguranta produsele biocide. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare.
Instructiuni de utilizare: Rotiti duza pe pozitia ”ON” (Pornit). Mentinand flaconul in pozitie verticala, pulverizati de la o distanta de 20 – 25 cm. Lasati sa actioneze timp de 5 minute, curatati, apoi clatiti. Intotdeauna testati produsul pe o zona mai putin vizibila, timp de 5 minute inainte de utilizare.
Nu este recomandat pentru: suprafete poroase, cum ar fi marmura, lemnul, suprafetele vopsite, suprafete smaltuite/suprafete metalice sau accesorii (piese metalice) placate cu aur. A nu se lasa produsul sa actioneze timp indelungat pe materiale din plastic. Pentru curatarea suprafetelor care pot veni in contact cu produsele alimentare: Utilizati numai pe suprafete ne-poroase dure si clatiti cu apa din abundenta.
Precautii: Cititi eticheta inainte de utilizare.
A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE INGHITIRE: sunati la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic, daca nu va simtiti bine. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.
Contine: 100 g produs contine: 0.11 g clorura de benzalconiu (CAS 68424-85-1).
Contine: < 5% surfactanti neionici, dezinfectant, parfum. Contine Limonene, Linalool.
Utilizati in siguranta produsele biocide. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare.
ADECVAT PENTRU:

- Suprafete din bucatarie;
- Suprafata gurii de scurgere;
- Cabine de dus;
- Plite de aragaz;
- Cosuri de gunoi;
- Cazi de baie & robinete;
- Chiuvete;
- Podele;
- Vasul de toaleta (WC).
Pulverizatorul dezinfectant pentru suprafete Dettol Power & Fresh Refreshing Green Apple este ideal pentru curatarea suprafetelor de pete. Pulverizatorul cu forma speciala poate curata si cele mai dificile murdarii, inclusiv mancarea arsa, grasimile din bucatarie** si resturile din baie. Lasa in urma un miros proaspat. Tehnologia puternica de curatare a fost imbunatatita pentru a ajuta la indepartarea celor mai dificile pete.
Efect degresant
Formula sa indeparteaza eficient grasimea, lasand suprafetele curate**
Indeparteaza petele dificile
Este eficient si pe petele dificile sau resturile de mancare arsa. Pulverizati pe suprafete** si lasati sa actioneze timp de 5 minute, apoi stergeti si clatiti!
Omoara 99,9% dintre bacteriile testate*
Omoara bacteriile testate si inactiveaza virusul gripal porcin.
Miros persistent
Nu omoara doar 99,9% dintre bacteriile testate, dar lasa si un miros placut in casa.
Grasimi din bucatarie
Pulverizatorul dezinfectant pentru suprafete Dettol Power & Fresh curata simplu si eficient bucataria dvs. de grasimi, chiar si din jurul plitei.
Murdarii din baie
Timpul petrecut facand baie poate fi distractiv, dar urmele de apa si depunerile de murdarie vor fi vizibile. Pulverizatorul dezinfectant pentru suprafete Dettol Power & Fresh indeparteaza murdaria din baie.
Dus
Indeparteaza eficient si curata resturile si murdaria din cabina de dus.
Nu este adecvat
Nu este adecvat pentru curatarea suprafetelor poroase, de exemplu a marmurei, lemnului, suprafetelor vopsite, emailate/metalice sau a elementelor aurite. Nu lasati timp indelungat pe suprafete din plastic! Dupa utilizarea pe suprafete care pot intra in contact cu alimentele clatiti bine cu apa!

Fără comentarii pentru acest produs