Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Muzic of the World

Cod : T03

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

30,00 RON / buc
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 10:00-16.30.00
Comanda minima: 50 lei

in stoc

 

Ideea prezentei lucrări a pornit de la dorința de a îmbogăți repertoriul pentru chitară clasică cu piese frumoase și atractive pentru pasionații acestui instrument. Cartea de față prezintă o incursiune muzicală în culturile unor diferite popoare și conține 10 aranjamente pentru chitară clasică ale unor piese reprezentative din țări și continente diferite. Nivelul pieselor este gândit pe două paliere – începător și intermediar – iar ordinea în care au fost incluse în culegere reflectă o creștere progresivă a gradului de dificultate. Aranjamentele sunt concepute astfel încât să păstreze autenticitatea și frumusețea fiecărei melodii, prin opțiuni de prelucrare a discursului muzical care aparțin armoniei clasice tonale.

Cele 10 aranjamente pentru chitară prezente în această colecție ne trimit într-o excursie muzicală multiculturală. Cântecele alese și armonizate în stil clasic tonal de Tudor Niculescu-Mizil sunt atractive și accesibile chitariștilor entuziaști. În aceeași măsură, piesele sunt utile profesorilor de chitară din școli de muzică sau centre culturale, îmbogățind astfel repertoriul chitaristic din România. profesor de chitară clasică, directorul Festivalului Internațional de chitară „Severin”

Cuprins:
Üsküdura – Turcia
Auld Lang Syne – Scoția
Greensleves – Anglia
Für Elise – Germania
Kalinka – Rusia
Tarantella Neapoletană – Italia
La Cumparsita – Uruguay
Valurile Dunării – România
Barcarolle – Franța/Germania
Ochi Cyornye – Rusia

Culegerea cuprinde 32 de pagini 

Fără comentarii pentru acest produs