Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Muzic of the World

Cod : T03

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

30,00 RON / buc
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 8:00-17.00
Comanda minima: 50 lei

in stoc

 

Ideea prezentei lucrări a pornit de la dorința de a îmbogăți repertoriul pentru chitară clasică cu piese frumoase și atractive pentru pasionații acestui instrument.
Cartea de față prezintă o incursiune muzicală în culturile unor diferite popoare și conține 10 aranjamente pentru chitară clasică ale unor piese reprezentative din țări și continente diferite.
Nivelul pieselor este gândit pe două paliere – începător și intermediar – iar ordinea în care au fost incluse în culegere reflectă o creștere progresivă a gradului de dificultate. Aranjamentele sunt concepute astfel încât să păstreze autenticitatea și frumusețea fiecărei melodii, prin opțiuni de prelucrare a discursului muzical care aparțin armoniei clasice tonale.

"Cele 10 aranjamente pentru chitară prezente în această colecție ne trimit într-o excursie muzicală multiculturală.
Cântecele alese și armonizate în stil clasic tonal de Tudor Niculescu-Mizil sunt atractive și accesibile chitariștilor entuziaști. În aceeași măsură, piesele sunt utile profesorilor de chitară din școli de muzică sau centre culturale, îmbogățind astfel repertoriul chitaristic din România."
P
rofesor de chitară clasică, directorul Festivalului Internațional de chitară „Severin”

Cuprins:
Üsküdura – Turcia
Auld Lang Syne – Scoția
Greensleves – Anglia
Für Elise – Germania
Kalinka – Rusia
Tarantella Neapoletană – Italia
La Cumparsita – Uruguay
Valurile Dunării – România
Barcarolle – Franța/Germania
Ochi Cyornye – Rusia

Culegerea cuprinde 32 de pagini 

Fără comentarii pentru acest produs