Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Calculator Stiintific CANON F-715SG

Cod : TP3103

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

62,99 RON / buc
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 8:00-17.00
Comanda minima: 50 lei.
Livrare gratuita Bucuresti: 120 lei
Livrare gratuita Provincie: 200 lei

in stoc

 
Calculatorul stiinific CANON F-715SG un produs competitiv sub un brand de renume.
Calculatorul stiinific CANON F-715SG un produs competitiv sub un brand de renume.
Calculatorul stiintific avansat F-715SG, este un calculator stiintific cu afisaj LCD mare, pe 2 linii di este fabricat partial din materiale Canon reciclate, ceea ce il face o alegere durabila.
Dispunede un  afisaj LCD mare cu 2 linii.Are 250 de functii si caracteristici si ana la 16 cifre pentru calcule interne
Este un podus cu durabilitate ridicata, cu materiale plastice Canon reciclate pentru carcasa inferioara si cea rigida
Sursa de alimentare dubla fiabila: solara si de la baterie
Citiri mai clare datorita afisajului foarte mare cu 2 linii Este  ideal pentru activitati de invatare, de examinare si de rezolvare a problemelor la temele pentru acasa.
Intrarile apar pe prima linie, rezultatele pe cea de-a doua – afisand rezultate cu pana la 10 cifre si exponenti cu pana la 2 cifre. Dimensiunile caracterelor principale afisate masoara 9,6 x 3,96 mm, ceea ce faciliteaza citirea precisa a rezultatelor dintr-o singura privire. Cu cele 250 de functii si caracteristici multiple, inteligent din toate punctele de vedere, acest calculator stiintific are toate functiile esentiale de care au nevoie elevii si studentii pentru a-i asista la matematica si alte stiinte, inclusiv matematica generala, trigonometrie, statistica, fizica si inginerie.
Pentru rezolvarea avansata a problemelor, F-715SG ofera un numar total de 250 de functii si caracteristici.
Are capacitatea de a stoca in memorie si de a rapela pana la 17 calcule, astfel incat utilizatorii pot studia diferite modele si concepte. In plus, se pot efectua calcule interne cu 16 cifre, ceea ce duce la obtinerea unor rezultate mai exacte
.Fabricat partial din materiale Canon reciclate Modelul F-715SG este o optiune atat practica, cat si mai durabila.
Deoarece Canon utilizeaza deseuri de materiale plastice in fabricarea carcasei inferioare si a carcasei rigide. Resursele de deseuri primesc o a doua viata.Sursa fiabila de alimentare dubla
Acest calculator stiintific functioneaza atat cu energie solara, cat si alimentat de o baterie care poate fi inlocuita, asigurand fiabilitate continua si oferind siguranta dubla in timpul examenelor.
Utilizati optiunea de alimentare cu energie solara, care economiseste energie atunci cand conditiile de luminozitate permit acest lucru, trecand pe alimentarea de rezerva de la baterie cand este cazul.
Modelul F-715SG emite, de asemenea, o serie de avertismente avansate cand bateria este aproape descarcata.
Cand nu este utilizat sau atins timp de 7 minute, functia de oprire automata va opri calculatorul, conservand resursele bateriei.
Un produs sub brandul CANON pe care il puteti achizitiona si de la Magazinul Pink Center Bucuresti str. Popa Stoica din Farcas nr. 13
Fără comentarii pentru acest produs