Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Politica de retur

Dreptul de retur pentru produsele, vandute on-line este de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.papetaria.ro si indiferent daca ati facut achizitia ca persona fizica sau in contul unei firme.
Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.
Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail-ul telegraf@papetaria.ro
Telegraf Print  poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite direct produsul la sediul nostru str. Popa Stoica Farcas nr. 13, sector 3, Bucuresti, cu mentionarea denumirii/ numelui clientului si a numarului cererii de retur.
Costul transportului pentru retur (de la client catre Telegraf Print SRL ) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului se calculeaza astfel: 20 lei pentru colete pana la 10 kg plus 1 leu pentru fiecare kg suplimentar.
Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.
Termenul de solutionare a returului este de max 7 zile de la data receptionarii produsului de catre Telegraf Print