Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Plic antisoc G17 maro A4 230X340/260X350

Cod : 8864

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

1,01 RON / buc
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 8:00-17.00
Comanda minima: 50 lei.
Livrare gratuita Bucuresti: 120 lei
Livrare gratuita Provincie: 200 lei

in stoc

 

Plicuri antisoc realizate din hartie cerata kraft galben auriu de 90 g/mp, captusite pe interior cu folie de polietilena de joasa densitate cu bule pentru protectia produselor expediate contra socurilor si a umezelii. Diametrul  bulelor este de 8 mm, inaltimea maxima a bulelor de 5 mm si greutatea de 50 mg/mp. Folia cu bule este lipita pe intreaga suprafata interioara a plicului ceea ce asigura o foarte buna protectie a continutului acestuia.
Nr. plicuri/cutie: 100 buc.
Greutate plic: 25,0 g.
Greutate cutie: 2,9 kg.
Dimensiuni: interior 230 x 340 mm.
                    exterior 260 x 350 mm.
Plicurile sunt sudate pe trei muchii: partea de jos si cele doua parti laterale. Pe suprafata plicurilor se poate scrie cu marker sau se poate lipi orice eticheta cu adresa. Fiecare lipitura are 10 mm si impiedica ruperea accidentala in cazul in care sunt ambalate obiecte grele sau ascutite.
In partea superioara prezinta o zona cu adeziv de 9 mm protejata de o banda siliconica cu latimea de 15 mm si greutate de 40g/mp.
Ideale pentru expedierea bijuteriilor, ceasurilor, cartilor, revistelor, produselor electronice, electrice, pieselor componente diverse, imbracamintei, jucariilor, instrumentelor, CD-urilor, DVD-urilor, rechizitelor de birou, medicamentelor, consumabilelor medicale, consumabilelor foto, consumabilelor PC, etc. 
Puteti cumpara plicul antisoc si de la magazinul nostru Pink Center, situat in Bucuresti, str. Popa Stoica Farcas nr. 13.
Livrare in toata tara ! 

 

Fără comentarii pentru acest produs