Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Politica Cookie

Slime colorat culori diverse 40 ml Nebo

Cod : SLIME40

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

2,51 RON / doza
... se încarcă stocurile

Preluare comenzi telefonice
0762 238 539 L-V 8:00-17.00
Comanda minima: 50 lei.
Livrare gratuita Bucuresti: 120 lei
Livrare gratuita Provincie: 200 lei

in stoc

 
Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!

Caracteristici:

- Daca esti pasionat de slime si gelatine, aceste doze sunt potrivite pentru tine! Fiecare doza contine gelatina in diverse culori, usor de modelat.

- Slime-ul are textura delicata, elastica, fiind moale la atingere.

- Acesta este realizat din substante non-toxice

- Jucaria stimuleaza creativitatea si imaginația celor mici, avand si un efect terapeutic - ajuta la eliminarea stresului

- Ambalat in recipient de plastic.

- Fiecare recipient contine 40 ml de slime.

- Produsul este ambalat la 24 de doze/cutie.

- Pretul afisat este pentru 1 doza.

 

Dimensiuni doza: 3,5x3.5x6,5 cm

Dimensiune ambalaj: 24x16x7 cm

Greutate doza: 0.55 kg

Greutate cutie: 1,459 kg

 

Avertizare!

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ.

Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult inainte de a se da spre utilizare copilului. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii. Datorita masurarii manuale a produsului poate exista o diferenta minora fata de dimensiunea reala a produsului.

Fără comentarii pentru acest produs